Aceasta mancare se face foarte rapid si este gustoasa, fiind potrivită pentru oricare dintre mesele zilei. Ileana a vrut sa mănânce la fel dimineata si la pranz.
Ingrediente 2 portii
– 100 g quinoa alba
– 2 lingurițe ulei canepa
– 2 linguri seminte de canepa decorticata
– 2 linguri fulgi de drojdie inactivă.
Reteta:
1. Spălați, hidratați si fermentați quinoa in apa cu lămâie/ otet 12 h. Dimineata o fierbeți in apa.
2. Așezati quinoa in farfurie si adaugati uleiul de canepa, semințele si fulgii.
Serviți imediat. Fulgii adaugati in mancarea servita mai târziu au un gust neplăcut de drojdie asa ca trebuie adaugati inainte de servire.
Am refăcut astazi reteta, am adaugat 1/2 avocado bine copt, pasat si putina zeama de lămâie sa împiedice oxidarea fructului. Este o opțiune simți buna, având in vedere ca am scăzut cantitatea de cereala in favoarea unui facut plin de grăsimi bune https://authoritynutrition.com/12-prove
Sper sa încercați sa preparati propria varianta, adăugând poate rosii, măsline, ceapa sau usturoi.
Sa mâncați cu drag!
No Comments