Uncategorized

Mancare dulce de sfecla cu porumb si amarant

Aceasta mancare este dulce, Ileana a mancat cu placere din ea. Dimineata simpla si la pranz cu somn.

Ingrediente 2 portii
– 1 ceapa rosie
– 1//2 sfecla rosie
– 4 linguri boabe porumb conservat
– 3-4 linguri amarant fiert
-1 lingura ulei măsline
– sare

Reteta
1. Curățati sfecla si ceapa si le maruntiti la robot, separat, au timp de gătire diferit.
2. Puneti apa la fiert si cand fierbe adaugati sfecla. O lăsați 5-7 minute si apoi adaugati ceapa.
3. Dupa ce fierbe si ceapa 5 minute, adaugati amarantul fiert, boabele de porumb si lăsați inca 2-3 minute.
4. Închideți focul si adaugati uleiul si sarea.
Pofta buna!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.