Crema de banane cu hrisca si carob
Alergeni:
– fara lapte
– fara oua
– fara gluten
Categorie:
Incepatori
Ingrediente pentru 2 portii:
– 2 banane coapte
– 2 lingurite carob
– 2 linguri seminte hrisca fiarta
– fulgi de cocos si merisoare deshidratate pentru decor
Reteta:
Mixam bananele cu hrisca fiarta ( am folosit hrisca neprajita- cruda, lasata 1 noapte la inmuiat si fiarta apoi in apa 1:1) si adaugam carobul.
Asezam in recipientul in care o servim si decoram cu fulgi cocos si merisoare.
Alte informatii:
Putem folosi avocado in loc de banane
Daca folosim banane, nu este nevoie de zahar/miere.
Pofta buna!
– fara lapte
– fara oua
– fara gluten
Categorie:
Incepatori
Ingrediente pentru 2 portii:
– 2 banane coapte
– 2 lingurite carob
– 2 linguri seminte hrisca fiarta
– fulgi de cocos si merisoare deshidratate pentru decor
Reteta:
Mixam bananele cu hrisca fiarta ( am folosit hrisca neprajita- cruda, lasata 1 noapte la inmuiat si fiarta apoi in apa 1:1) si adaugam carobul.
Asezam in recipientul in care o servim si decoram cu fulgi cocos si merisoare.
Alte informatii:
Putem folosi avocado in loc de banane
Daca folosim banane, nu este nevoie de zahar/miere.
Pofta buna!
No Comments