Uncategorized

Ne vedem la ceainărie

Azi am fost intr-un loc minunat. In 2. Au fost premiere din anumite puncte de vedere ambele. O sa povestesc mai târziu despre mersul la tara la ai mei si cum a fost asta o premiera dar mai intai, pentru ca ziua a inceput in atmosfera asta faina de la Ceainăria Rendez- Vous din Pitesti.

Am trecut prin orasul meu si am vrut neaparat sa ma vad cu o prietena draga. I-am zis sa ne duca undeva unde e curat, frumos, nu se prăjește, nu sunt aburi de pizza prin încăpere, undeva unde sa putem sta relaxați, fara a fi cu ochii in farfuriile celorlalți cu teama ca poate s-a gatit pentru ei ceva alergen pentru Ileana.

Cand am intrat in ceainărie, m-am bucurat de toate lucrurile minunate care erau in jurul nostru. Pentru ca mi-au placut mereu insa stilul ” minimalist” din ultimii 2 ani ne-a facut sa împachetam si cărțile si albumele de arta in cutii ca sa nu le ștergem in continuu de praf. Sa dam de-o parte pernele si obiectele decorative care adăugau stropi de bucurie in casa dar care adunau si praf. Cu excepția jucăriilor si cartilor pentru copii, acasa am păstrat la vedere foarte putine. Au fost luni întregi in care am scos pe balcon florile primite ca sa nu aiba latex sau polen.
Am fugit de tot ce ar fi putut face rau pielii. Nu inseamna ca nu ne-am mai bucurat, ne-am bucurat sa vedem ca e Ileana bine. Cândva o sa scoatem obiectele de decor de unde sunt, daca mai sunt si o sa ne bucuram si de ele.

Intrând azi in ceainărie, in ziua asta minunata plină de soare, in orasul asta frumos si liniștit unde dimineata era librăria plină de oameni care cumpărau cărți!, m-am bucurat. M-am bucurat ca prietena mea m-a adus aici, ca Ileana s-a simtit bine si ca ceaiul a fost minunat iar oamenii foarte drăguți. Mobila era alba si m-am gândit iar la bucataria de la Pelișor, alba si frumoasa, o bucatarie la care tânjesc si eu de câțiva ani :-).

Am avut la mine un pliculeț de ceai de Fenicul adus de acasa si am rugat-o pe fata care ne servea sa-l pună ei in apa pentru Ileana ca sa primească si ea ceva. A inteles ca nu-i pot da din ceaiurile de aici pentru ca nu le-am testat inainte. Eu am baut un ceai minunat, Noapte de iarna, cu fructe rosii si cocos. Voiam sa-l aleg pe acesta si pentru Ileana si fata mi-a arătat cutia ( ce aroma minunata) sa vad fructele, ma uitam dupa căpșuni :-). N-am vrut sa risc.

Am facut poze si atunci am vazut pe masa cartea de vizita cu Ceainăria Rendez-Vous si mi-am dat seama ca eram in ceainăria mea preferata :-).
Mergeam la Bucuresti la cea de langa Universitate acum multi ani. Si la cea din Floreasca unde intr-o primăvara era un pom înflorit ale cărui flori se scuturasera pe treptele de la intrare. Sunt locuri minunate pe care vi le recomand cu drag.
Va încarcă de energie si aveti nevoie de energie ca sa puteti da mai departe copiilor din ea.
Si de ce nu, cum s-a gândit Cristi si cum m-am gândit si eu, sa nu facem una din intalnirile noatre viitoare chiar intr-una din ceainăriile acestea minunate.
Acestea e ceainăria http://www.ceainarie.ro/?page_id=2783
Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.