Uncategorized

Pasta din carne de iepure, brocolli si ulei de armurariu

Toata carnea de la tara pare cam tare pentru Ileana asa ca fie o mărunțim, dam la robot sau o facem chiftele, perișoare.

Pasta încercata azi este foarte aromata, mi-a placut cum a iesit. Brocolli, uleiul de armurariu si Ghimbirul sunt ingrediente antiinflamatoare, ghimbirul protejează si ficatul.
Mi se pare ca uleiul de armurariu se potriveste bine cu brocolli gatit la abur.
Se poate întinde pe paine, Crackers, se poate adauga peste paste sau orez fiert, cum va place.

Ingrediente:
– 100 g carne de iepure, deja gătită
– 3-4 buchete de brocolli
– ulei de floarea soarelui
– ulei de armurariu
– un praf de ghimbir ( optional)
– putina sare de mare

Reteta:
1. Spălați si tăiați brocolli. Lăsați cateva minute taiat inainte de a-l gati. Fierbeți la abur broccoli 5 min.
2. Adaugati la blender carnea deja fiarta, brocolli gatit, uleiul si omogenizați. Presărați sare si ghimbir dupa gust si serviți.

Daca nu aveti carnea deja gătită, o puteti mărunți la robot si o fierbeți in apa pe foc, in vas acoperit pana scade apa. O amestecați apoi cu brocolli pasat.

Pofta buna!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.