Uncategorized

Budinca de piersici, quinoa si boabe de cacao

Ma bucur ca Ileana a mancat din aceasta budinca. Fiind fara zahar, ma asteptam sa-i placa. Puteti adauga ceva dulce daca asa considerați .

Am folosit piersici congelate asta toamna. Sunt jumătăți de piersici, fara sâmbure. La cateva minute dupa de le scoatem din congelator se desprinde foarte usor coaja.

Pentru decor am pus boabe de cacao sparte, sunt amărui, Cocoa Nibbs insa puteti folosi ciocolata amăruie daca găsiți ceva potrivit.

Ingrediente 2 portii:
– 100 g quinoa alba
– 1 lingura unt vegetal ( cocos sau Vitagen)
– 250 -300 g piersici congelate
– 1 ml vanilie
– cacao/ ciocolata amăruie pentru decor

Reteta:
1. Seara spalati bine quinoa in apa, puneti putin oțet sau lămâie peste ea si lăsați-o in apa. Spălați-o dimineata din nou foarte bine din jet de apa rece si fierbeți in apa.
2. Lăsați-o sa se răcească un pic, apoi adaugati untul vegetal si vanilia.
3. Așezati o parte din amestec in pahar. Peste cealaltă parte rămasă in blender adaugati piersicile si mixați.
4. Adaugati in pahar si partea cu piersici.
5. Decorați cu boabe cacao.


Pofta buna!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.