Ma bucur ca Ileana a mancat din aceasta budinca. Fiind fara zahar, ma asteptam sa-i placa. Puteti adauga ceva dulce daca asa considerați .
Pentru decor am pus boabe de cacao sparte, sunt amărui, Cocoa Nibbs insa puteti folosi ciocolata amăruie daca găsiți ceva potrivit.
Ingrediente 2 portii:
– 100 g quinoa alba
– 1 lingura unt vegetal ( cocos sau Vitagen)
– 250 -300 g piersici congelate
– 1 ml vanilie
– cacao/ ciocolata amăruie pentru decor
Reteta:
1. Seara spalati bine quinoa in apa, puneti putin oțet sau lămâie peste ea si lăsați-o in apa. Spălați-o dimineata din nou foarte bine din jet de apa rece si fierbeți in apa.
2. Lăsați-o sa se răcească un pic, apoi adaugati untul vegetal si vanilia.
3. Așezati o parte din amestec in pahar. Peste cealaltă parte rămasă in blender adaugati piersicile si mixați.
4. Adaugati in pahar si partea cu piersici.
5. Decorați cu boabe cacao.
Pofta buna!
No Comments