Alte terapii

Inca 1 an in care am folosit homeopate

De cate ori homeopată noastra ne-a ajutat, am vrut sa scriu aici. N-am reușit insa vreau sa fac acum un rezumat pentru voi. Pentru cei care au curaj si incredere sa încerce si altfel. Este pediatru homeopat. Vreau sa scriu azi pt ca azi Iulia m-a intrebat ce i-am dat Ilenei si era mult de spus. I-am dat multe si nu sunt la farmacia HelpNet din Iancului ( are homeopate).

Daca la inventat retete de mancare ma pricep, nu pot spune același lucru despre homeopatie.
Daca e ceva simplu la copii, stiu ce biluțe sa le dau, de ex daca le curg mucii de jumătate de metru sau daca il doare pe Stefan gâtul. Daca sunt insa multe simptome combinate, nu reușesc sa fac asta acasa.Spun asta pentru ca deși Aurelia e minunata, ea e in Bucuresti iar voi trebuie sa gasiti pe cineva aproape la care sa puteti merge poate lunar la inceput sa va ajusteze tratamentul.
Noi acum mergem cand e nevoie, am fost ieri si mai mersesem in Decembrie. Atunci am avut o gripa îngrozitoare toti, starea lui Ileana era foarte proasta si Aurelia plecată din oras. M-a ajutat mult la telefon insa nu am gasit remediile din prima, le-am schimbat cateva zile la rând. Cand am dat Antimoniu si Natrum mi-am dat seama ca reușește sa se vindece. Insa in funcție de gravitate se dau la un anumit interval orar, de cateva ori pe zi si asta ne spune dr. Era pe trecute boala in Decembrie si am mers sa o asculte Aurelia la plămâni sa vad cum mai continuam.Sa va spun cum si de ce am avut ieri nevoie sa ajungem la homeopat.
Am plecat din oras la rude sperând sa stam mai multe zile la Onesti. Duminica seara eram la Onesti, Ileana a inceput sa strănute cu muci, eram in vizita si am plecat rapid către apt in care ne instalasem, crezând ca e alergie la pisica. Eram prima oara la cineva care in apt pisica (cu par). Ca la vecina cu pisica cheală am fost 20 min in Decembrie, nu au fost probleme respiratorii atunci. Mi s-a părut ca vad pete rosii pe piele insa am zis ca trebuie testat iar, nu eram sigura ca e la pisica. Chiar aici, pisica stătuse toata ziua in alta camera si e tot timpul foarte curat.

Intoarse in apt, simptomele s-au diminuat insa dupa o ora a inceput sa șuiere ( wheezing) si starea s-a agravat noaptea. A dormit prost, a facut febra, mi-a spus ca o doare gâtul. Ieri dimineata a mancat bine insa starea apoi iar s-a înrăutățit. Mi-am dat seama ca iar mucii s-au dus in bronsiolita, am vrut sa fac un puf cu babyhaler cu salbutamol insa nu a vrut, a zis ca nu poate respira. Incercasem remediile homeopate pe care le aveam insa au ajutat foarte putin.
Am facut o inhalație cu aerosoli cu ser fiziologic si ventolin, Cf reteta medic si am hotărât sa plecam la Bucuresti rapid la homeopat.

Cand am ajuns, dupa 4-5 h de drum, Ileana avea febra, nu mâncase decat dimineata si era ora 18.00.
Tusea sa se înece, avea wheezing si respira foarte des din abdomen.
A ascultat-o, ne-a dat multe remedii si ținem legătura sa le ajustam.
Remediile sunt facute in cabinet la ea, nu va ajuta denumirile, nu sunt cele standard de fiecare data. Nu toate merg, am oprit Drosera pt ca accentuează tusea.
Am vorbit dimineata cu Aurelia, mi-a spus de cate ori pe zi sa le dau.
Inca din cabinet, a scăzut febra dupa remediul de febra. I l-am dat si acasa si noaptea si continui cu el. De dimineata deja respira mai bine, zice ca nu o mai doare gâtul. Are mai putini muci, mananca, se joaca, ieri era leșinata.

Am pus poza cu remediile de azi. Schemele nu sunt simple, insa la noi functioneaza si asta contează.

In Decembrie am incercat 3-4 remedii pentru febra, altele pentru wheezing, respirat din abdomen, stare proasta, va pun poza.

Am mai scris anul trecut un rezumat despre cum ne-a ajutat pe noi homeopatia.

Toti cei 3 homeopați la care am fost si inainte erau medici, asa i-am ales. Nu mi se pare de joaca sa experimentam lucruri doar pentru ca am auzit ca merg la alții. La copii starea se poate agrava foarte rapid. Uneori am mers si pe tratament clasic in paralel, am folosit salbutamol insa de peste 1 an de cand ne tratam aici, am scăpat de cortizon si adrenalina pentru tratare bronsiolite.
La bronsiolite facem in paralel aerosoli ( aparat cu masca de pilot :)) cu ser fiziologic, uneori dam vitamina c (Acerola sau alta pudra, des pentru ca iese din corp la 4 h), iarba de grâu pudra in apa ( nu are gluten dar nu vrea Ileana, ii dam doar lui Stefan) si multe lichide daca e cu febra, sa scadă febra si sa nu se deshidrateze daca le curg rau mucii.

Aceasta e doar experiența noastra, fiecare părinte este responsabil pentru copilului lui si trebuie sa decidă ce e bine pentru copil. Au fost cateva prietene de ale mele la homeopat, au zis ca nu le-a ajutat. Eu ce sa zic? Zic ce ziceam si anul trecut. Ileana face bronsiolite mai rar ca inainte si cand Aurelia e la cabinet si ne poate vedea trec in 1-2 zile. Cand nu e si ne ajuta pe telefon trec mai greu, poate 4-5 zile. Depinde cat sunt de grave. Acum e o gripa nasoala care s-a dus si in bronsiolita. Cred ca mai stam 2-3 zile in casa. Stiu ca unii zic ca nu răcești afara. Noi da, am observat ca ni se agravează starea daca e foarte frig, vant si ieșim din casa.

Noi aici mergem http://www.cabinetimedisplus.ro/index.php
Au aparat de biorezonanță, dr Aurelia Sari il folosește pentru Stefan sau pt noi. La Ileana ne da remediile de obicei dupa ce o asculta ( daca e bronsiolita) si dupa multe discuții cu mine, ma intreaba multe despre cum se simte. A folosit aparatul si pt Ileana de cateva ori, am tinut-o eu in brate. Nu e nimic complicat, tine un fel de stilou in mana.
Multa sanatate!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.