Creme tartinabile/ Pachet scoala

Tartine vegane cu legume, vlastari si crema de masline

Copiilor le place sa pregatim impreuna masa si sa-i implic in alegerea meniului pentru zilele urmatoare. A fost frumos sa-si prepare fiecare tartinele cu ingredientele preferate.

Pentru tartinele vegane aveam nevoie de o pasta care sa lege ingredientele si am ales crema de masline Rapunzel  de la Republica Bio .

Contine:  masline negre* 69%, ulei de masline extra virgin*26%, sare de mare, dafin*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.

Ingrediente folosite:

Mod de preparare

  • Am gatit chiflele dupa reteta de pe eticheta, la cuptor, fara zahar
  • Cand s-au racit, le-am taiat in 2
  • Am intins eu pasta de masline ( o cantitate foarte mica) si i-am lasat pe copii sa-si pregateasca tartinele dupa regula: alegeti ce vreti insa fiecare tartina sa aiba minim 2-3 ingrediente adaugate.

Copiii au mancat: chifle goale, legumele pregatite pentru ele si vlastari apoi si-au facut tartinele si au mancat si din ele. Le-am impachetat si le-am folosit in meniul de a doua zi: Stefan a avut 2 la scoala iar Ileana in parc.

 

Mi-a placut foarte mult cum s-au combinat gusturile pana a doua zi iar pasta de masline a tinut legumele impreuna si a adaugat putina sare pentru un gust mai bun.

Tartinele sunt gustoase si arata tare bine. Stefan mi-a spus ca mai multi colegi l-au intrebat ce mananca iar eu m-am gandit ca mi-ar placea sa merg candva in scoli sa le arat celor mici ce pot pune in sandvisul de scoala.

Sper sa va inspire tartinele cu legume!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.