Paste de porumb cu sos de spanac si avocado

Paste de porumb cu sos de spanac si avocado

Paste de porumb cu sos de spanac si avocado

Alergeni:
– fara lapte
– fara oua
– fara gluten
Categorie: Fel principal
Nivel: Incepatori
Ingrediente pentru 2 portii:
– 150 g paste de porumb
– 150 g spanac congelat/ 3 cuburi
– 100-120 avocado adica 1/2 bucata, bine copt
– 2-3 linguri cu varf fulgi drojdie inactiva ( optional)
– 8-10 masline desarate
– 2 linguri ulei masline, putina sare
Reteta:
Punem pastele la fiert in 2 l de apa cu sare timp de 12-15 minute sau conform ambalajului.
Fierbem la abur spanacul congelat. Timpul recomandat pentru preparatea spanacului proaspat e de 5 min. Cel congelat are nevoie de cateva minute in plus.
Cand spanacul este gata, il lasam sa se raceasca si il amestecam cu avocado pasat.
Scurgem pastele de apa si le amestecam cu sosul de spanac si avocado.
Le asezam pe farfurie si adaugam uleiul de masline, fulgii de drojdie inactiva si maslinele maruntite.
Putem adauga ierburi proaspete ca busuioc sau patrunjel, dupa gust.
Pofta buna!

Ce mi s-a parut minunat e ca a mancat si Stef, el nu suporta spanacul. Amestecat cu avocado ( care ii place) isi schimba gustul si textura, e poate mai usor de acceptat de catre copii.


0 comments on “Paste de porumb cu sos de spanac si avocadoAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *